IMG 4605
 
       

 

De praktijk is gevestigd aan de rand van Schagen op een prachtig landelijke energetische locatie. Jan Ed van der Ploeg is sinds 1995 osteopaat en heeft de praktijk samen met Corine Rindermann per april 2013 uitgebreid met Coleans, praktijk voor colonhydrotherapie.

Jan Ed heeft samen met Corine de opleiding colonhydrotherapie gevolgd bij Lisette Timmermans in Delft, een door het I-ACT in Amerika erkende docente. Zij heeft SlowFLo ontwikkeld; een cliëntbewuste, zgn, slow-filling methode voor colonhydrotherapie (darmspoeling). Deze methode respecteert het natuurlijke ritme van de mens in alle aspecten. Toepassing geeft aantoonbaar minder stressreacties en een hogere effectiviteit. Tevens draagt het bij aan een respectvolle behandeling richting de cliënt, die in deze vorm van behandelen helemaal centraal staat.

Deze aanpak sluit helemaal aan bij de visie en missie van het team van Coleans. Zij staan voor uw welzijn en biedt ondersteuning in het proces naar een energieker leven. Schone darmen zijn het begin naar balans in je leven.